ترامپ به عربستان خواهد رفت آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا: عراق باید وابستگی خود به انرژی ایران را هرچه سریع‌تر کاهش دهد پلیس تهران: شایعه کشف و خنثی‌سازی بمب در ایستگاه مترو تجریش نادرست است شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای تحریرالشام از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تبیین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد
سرخط خبرها

واکنش آمریکا به غنی‌سازی۶۰ درصد ایران | جان کربی: با نگرانی زیرنظر داریم

  • کد خبر: ۱۳۶۱۷۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴
واکنش آمریکا به غنی‌سازی۶۰ درصد ایران | جان کربی: با نگرانی زیرنظر داریم
جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در هراس از پیشرفت های هسته ای ایران ، به غنی سازی اورانیوم ۶۰ درصدی ایران در سایت فردو واکنش نشان داد و مدعی شد با نگرانی پیشرفت های هسته ای ایران را زیرنظر داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی دولت آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن ادعا کرد: ما مدت هاست مشاهده  کرده ایم که ایران سعی می کند زمان گریز هسته ای خود را کاهش دهد. به همین دلیل زمانی که کار  خود را آغاز کردیم  به سختی برای ورود دوباره به برجام تلاش کردیم. مشخصا هنوز به آن مرحله (احیای برجام) نزدیک نیستیم.

این مقام کاخ سفید ادامه داد: با این حال، ما نه تنها پیشرفت هسته ای آنها، بلکه توانایی موشکی درحال پیشرفت ایران را با نگرانی زیرنظر داریم و به همین دلیل قصد داریم اطمینان پیدا کنیم که تمام گزینه ها در دسترس رئیس جمهور خواهند بود.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در تداوم ادعاها درباره برنامه هسته ای ایران گفت: ما قطعا دیدگاه خود را مبنی بر اینکه اجازه نخواهیم داد ایران به توانایی سلاح هسته‌ای دست یابد، تغییر نداده‌ایم.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در دوحه قطر با در پیش گرفتن سیاست همیشگی واشنگتن درباره پیشرفت های ایران مبنی بر انکار اعلام کرد که نمی تواند آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی ایران در تاسیسات فردو را تایید کند.

محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: تولید اورانیوم ۶۰ درصدی در سایت فردو از روز دوشنبه آغاز شده است.

وی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده از سوس سازمان انرژی اتمی در مراکز فردو و نطنز توضیح داد: در روزهای اخیر شاهد صدور قطعنامه علیه ایران بودیم که این کار با عکس‌العمل متقابل ما مواجه شد به ‌طوری‌که در روزهای اخیر تولید اورانیوم UF۶ با غنای ۶۰ درصد در فردو از سر گرفته شد.

شورای حکام آژانس ۲۶ آبان ماه قطعنامه پیشنهادی آمریکا و سه کشور اروپایی را با ۲۶ ری موافق، ۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع به تصویب شورای حکام آژانس رسید.

در پی قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران و در واکنش به این اقدام سیاسی و غیرسازنده، سازمان انرژی اتمی چند اقدام را در گام نخست در دستورکار قرار داد و یکشنبه ۲۹ آبان اجرای آنها با حضور بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مجتمع‌های غنی‌سازی نطنز و فردو انجام شد.


محسن نذیری اصل نماینده ایران در آژانس قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام را مردود خواند و گفت: اهداف سیاسی بانیان این قطعنامه محقق نخواهد شد، اما تصویب آن می‌تواند بر روند همکاری و تعاملات سازنده ایران با آژانس اثرگذار باشد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در نشست با خبرنگاران تصریح کرد: اقدام به صدور قطعنامه در شورای حکام هیچ کمکی به حل و فصل مسائل فنی و پادمانی نخواهد کرد و صرفاً در روند همکاری های فنی اخلال ایجاد می کند. وی یادآور شد: این کشورها قبلا نیز دست به چنین اقدام غیرسازنده‌ای زدند و ایران مبتنی بر قانون مجلس شورای اسلامی اقدامات متقابل را نشان داد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان طرف‌های اروپایی را به رفتار توأم با درایت و تدبیر و حرکت به سمت دیپلماسی دعوت کرد و هشدار داد: حرکت به سمت رفتارهای غیرسازنده روند دیپلماتیک را دچار خدشه خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->