آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واکنش آمریکا به غنی‌سازی۶۰ درصد ایران | جان کربی: با نگرانی زیرنظر داریم

  • کد خبر: ۱۳۶۱۷۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۱ - ۲۰:۳۴
واکنش آمریکا به غنی‌سازی۶۰ درصد ایران | جان کربی: با نگرانی زیرنظر داریم
جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در هراس از پیشرفت های هسته ای ایران ، به غنی سازی اورانیوم ۶۰ درصدی ایران در سایت فردو واکنش نشان داد و مدعی شد با نگرانی پیشرفت های هسته ای ایران را زیرنظر داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی دولت آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن ادعا کرد: ما مدت هاست مشاهده  کرده ایم که ایران سعی می کند زمان گریز هسته ای خود را کاهش دهد. به همین دلیل زمانی که کار  خود را آغاز کردیم  به سختی برای ورود دوباره به برجام تلاش کردیم. مشخصا هنوز به آن مرحله (احیای برجام) نزدیک نیستیم.

این مقام کاخ سفید ادامه داد: با این حال، ما نه تنها پیشرفت هسته ای آنها، بلکه توانایی موشکی درحال پیشرفت ایران را با نگرانی زیرنظر داریم و به همین دلیل قصد داریم اطمینان پیدا کنیم که تمام گزینه ها در دسترس رئیس جمهور خواهند بود.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در تداوم ادعاها درباره برنامه هسته ای ایران گفت: ما قطعا دیدگاه خود را مبنی بر اینکه اجازه نخواهیم داد ایران به توانایی سلاح هسته‌ای دست یابد، تغییر نداده‌ایم.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در دوحه قطر با در پیش گرفتن سیاست همیشگی واشنگتن درباره پیشرفت های ایران مبنی بر انکار اعلام کرد که نمی تواند آغاز غنی سازی ۶۰ درصدی ایران در تاسیسات فردو را تایید کند.

محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: تولید اورانیوم ۶۰ درصدی در سایت فردو از روز دوشنبه آغاز شده است.

وی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده از سوس سازمان انرژی اتمی در مراکز فردو و نطنز توضیح داد: در روزهای اخیر شاهد صدور قطعنامه علیه ایران بودیم که این کار با عکس‌العمل متقابل ما مواجه شد به ‌طوری‌که در روزهای اخیر تولید اورانیوم UF۶ با غنای ۶۰ درصد در فردو از سر گرفته شد.

شورای حکام آژانس ۲۶ آبان ماه قطعنامه پیشنهادی آمریکا و سه کشور اروپایی را با ۲۶ ری موافق، ۲ رای مخالف و ۵ رای ممتنع به تصویب شورای حکام آژانس رسید.

در پی قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران و در واکنش به این اقدام سیاسی و غیرسازنده، سازمان انرژی اتمی چند اقدام را در گام نخست در دستورکار قرار داد و یکشنبه ۲۹ آبان اجرای آنها با حضور بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مجتمع‌های غنی‌سازی نطنز و فردو انجام شد.


محسن نذیری اصل نماینده ایران در آژانس قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام را مردود خواند و گفت: اهداف سیاسی بانیان این قطعنامه محقق نخواهد شد، اما تصویب آن می‌تواند بر روند همکاری و تعاملات سازنده ایران با آژانس اثرگذار باشد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز در نشست با خبرنگاران تصریح کرد: اقدام به صدور قطعنامه در شورای حکام هیچ کمکی به حل و فصل مسائل فنی و پادمانی نخواهد کرد و صرفاً در روند همکاری های فنی اخلال ایجاد می کند. وی یادآور شد: این کشورها قبلا نیز دست به چنین اقدام غیرسازنده‌ای زدند و ایران مبتنی بر قانون مجلس شورای اسلامی اقدامات متقابل را نشان داد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان طرف‌های اروپایی را به رفتار توأم با درایت و تدبیر و حرکت به سمت دیپلماسی دعوت کرد و هشدار داد: حرکت به سمت رفتارهای غیرسازنده روند دیپلماتیک را دچار خدشه خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->